divendres, 22 de gener del 2010

Avui el PSC de Sarrià de Ter informa sobre el Centre de Visitants del Gironès

Vés quina paradoxa que siguem nosaltres, el grup municipal del PSC de Sarrià de Ter, qui informi als veïns i veïnes del nostre poble sobre un conveni, el signat a finals de novembre entre l'Ajuntament i el Consell Comarcal del Gironès per a la cessió gratuïta de 1.082 m2 d'equipament municipal, del qual el govern municipal no ens n'ha informat com a grup municipal... És molt trist que sigui a través del Consell Comarcal del Gironès (per la meva condició de conseller comarcal del grup PSC-PM) que m'assabenti d'un projecte que es preveu fer al meu poble, d'on sóc també regidor i portaveu del grup municipal del PSC de Sarrià de Ter...

La informació a la ciutadania de Sarrià de Ter l'hem fet nosaltres a través de la carta que aquesta setmana ha arribat a les llars de Sarrià de Ter i que hem volgut reforçar amb una reunió infornativa oberta a tothom que farem aquest vespre a partir de 2/4 de 9 a El Coro de Sarrià de Ter.

L'altre dia un veí em deia que el govern no pot estar informant constantment de tot el què fa o vol fer, i li vaig dir que tenia tota la raó, però que hi ha decisions que sí ha d'informar, d'entrada a tots els grups municipals, també al nostre, que no forma part del govern, i també a la ciutadania (entitats i veïns i veïnes), doncs hi ha decisions importants sobre el futur del nostre poble que sí cal informar. Li vaig recordar que un espai d'informació i participació en l'àmbit de la cultura que l'actual govern va fulminarr va ser el Consell de Cultura...

És amb aquesta voluntat d'informació que ahir vam trametre aquest comunicat als mitjans:



A la reunió es presentarà un model d'instància perquè els veïns i veïnes i entitats que vulguin puguin demanar informació al govern sobre el projecte abans de la seva aprovació

El grup municipal del PSC de Sarrià de Ter ha organitzat, per aquest divendres 22 de gener a les 20:30 a El Coro de Sarrià de Ter, una reunió informativa oberta a veïns i veïnes i a les entitats sobre l'emplaçament al municipi del del futur Centre de Visitants del Gironès.

La reunió té tres objectius: explicar el conveni entre l'Ajuntament i el Consell Comarcal del Gironès per la cessió de 1.081 m2 al pel Centre de Visitants, exposar els motius del posicionament contrari a la cessió del grup municipal socialista i presentar un model d'instància per si entitats i veïns i veïnes volen demanar al govern informació sobre el projecte abans de l'aprovació del conveni de cessió d'ús de l'equipament, que s'ha de formalitzar abans del 15 de març de 2010.

El PSC de Sarrià de Ter va manifestar-se, a finals de l'any passat, contrari al conveni de cessió gratuïta de 1.081 m2, signat a finals de novembre i aprovat per l'ens comarcal a mitjans de desembre de 2009. Precisament Roger Casero, que també és conseller comarcal, va emetre un vot particular contrari a l'aprovació del conveni de cessió al Ple del Consell Comarcal de mitjans de desembre.

Per Roger Casero "davant la desinformació del govern, que ni tan sols ens va informar com a grup municipal de la signatura del conveni, un conveni que de moment no ha passat pel Ple municipal, hem decidit informar-ne nosaltres a través d'una carta adreçada a totes les llars del poble i amb una reunió informativa; el nostre objectiu no és demanar el dreta decidir, que tan reclamen per altres temes els partits de govern però que tan poc exerceixen en qüestions més domèstiques, sinó demanar el dret a ser informats com a grup municipal i com a poble, entitats i veïnes i veïns".

--------------------------------------------------------

pd1: Recordeu:

REUNIÓ INFORMATIVA DEL PSC DE SARRIÀ


DIA: divendres 22 de gener de 2010
HORA: 20:30 h
LLOC: Sala gran El Coro


TEMES:
. Conveni Ajuntament – Consell Comarcal per a la cessió gratuïta de 1.081 m2 pel Centre de Visitants del Gironès.
. Posició del PSC de Sarrià de Ter
. Presentació d'un model instància per entitats i veïns i veïnes per demanar la informació prèvia a l’aprovació definitiva del conveni.

pd2: ahir el Diari de Girona es va fer ressó del nostre posicionament sobre aquest tema (El PSC critica el conveni per al futur centre de visitants) i avui es fa ressó de la reunió infornativa (Organiten una reunió de veïns pel Centre de Visitants)

pd3: i també avui se'n fa ressó el diari El Punt: El PSC exposa als veïns el seu parer sobre el futur centre de visitants


pd5: aquests dies també he publicat aquests apunts al bloc:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada