divendres, 18 de desembre del 2009

Assumpció Vila ens recorda el què som, sobre el Centre de Visitants

Us recomano especialment que llegiu l'article Recordem el què som d'Assumpció Vila al seu bloc, del qual a tall de degustació em permeto manllevar-li un petit fragment:

Es pren una decisió política, que suposa una cessió d’un actiu patrimonial dels sarrianencs, sense tan sols demanar el parer, ni fer una consulta a les entitats. El valor de l’equipament que es cedeix supera els dos milions d’euros, ja que es tracta d’un edifici en construcció, amb l’entorn totalment urbanitzat.



Perquè el que es perd és la capacitat de decidir en el futur. És a dir, si per exemple es troba un espai més adient per l’arxiu municipal, podria quedar lliure la planta primera per posar, és una idea, l’escola de música que ja no cab al Centre Cívic, o per constituir un viver d’empreses, que seria una iniciativa adequada a les necessitats de la població. És a dir, deixem a les generacions futures i als futurs governants sense cap opció de fer canvis, ja que no podran disposar lliurement d’aquest espai, ocupat indefinidament pel Consell Comarcal.

(...) Torno a la pregunta de l’inici. Recordem el què som, recordem a qui representem. Tenim drets i ens els hem de fer valer, no ens deixem prendre el què és nostre, no deixem a les properes generacions sense patrimoni.

Llegiu aquí tot l'article de l'Assumpció.


------------------------------------------

pd: també et poden interessar, sobre aquest tema:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada