dimarts, 15 de juliol del 2008

Ràdio Sarrià celebra els 25 anys amb una nova imatge i pàgina web

Ràdio Sarrià està, aquest 2008, d'aniversari!. He escrit sobre l'aniversari en altres ocasions [referències a la pd1] però us ho recordo: Ràdio Sarrià celebra, enguany, el seu 25è aniversari.

Cada any, a mitjans juliol, Ràdio Sarrià organitza un sopar festiu a la Plaça Emília Xargay, just davant els estudis de l'emissora. Aquest any el sopar ha servit per celebrar, també, els 25 anys. No ha estat l'únic acte de celebració dels 25 anys que s'ha fet: el dissabte 5 d'abril es va fer un programa especial de 12 hores d'emissió i a mitjans de maig l'exposició De la Ràdio de Galena als 87.6 FM de Ràdio Sarrià.

El sopar a la Plaça Emília Xargay té el seu encant; és un sopar d'estiu a la fresca, a l'aire lliure, en una plaça que permet que la mainada jugui i circuli tranquil·lament, bé sobre el Toro d'Emília Xargay, bé al parc infantil que hi ha a l'altre extrem d'on es fa el sopar.

Però el temps a voltes juga males passades i, en l'any que menys es voldria, es mostra capriciós: la pluja d'aquest dissabte va fer traslladar el sopar de la Plaça Emília Xargay al Pavelló Municipal. Sort del Pavelló!... però no és el mateix.

Aquest dissabte, però, més important que el sopar, era la festa, la celebració dels 25 anys de Ràdio Sarrià. Així ho vam entendre les prop de 400 persones que, superant les previsions de Ràdio Sarrià, ens sentíem cridats a compartir l'aniversari... i naturalment també el sopar i el ball...

El sopar de la ràdio també serveix, cada any, per retre homenatge a alguna persona de Sarrià de Ter en reconeixement de la seva trajectòria i implicació al poble. Aquest any el Trofeu al Mèrit Cultural i Social es va donar a dues persones vitals en la vida de Ràdio Sarrià, en Francesc Castro, el seu primer Director, i la Neus Mercader, l'actual responsable i conductora del magazine matinal "La Terrassa". També es va fer un reconeixement especial a Robert Creixans, segon Director de Ràdio Sarrià.

El sopar també va servir de presentació de la nova imatge de Ràdio Sarrià, renovant la imatge que fins ara havia tingut. Aquestes són les imatges anteriors de Ràdio Sarrià.




També va servir, el sopar de dissabte, per presentar la nova pàgina web: http://www.sarriadeter.cat/radio/. És una web en format bloc on des de l'emissora s'aniran publicant entrades de notícies i actualitat pròpia i de Sarrià de Ter. De moment només hi ha quatre entrades, però, tractant-se d'una pàgina web d'un mitjà de comunicació, no tardarà a estar-ne farcida...

Naturalment esperem que des d'aquesta pàgina web, en un futur, confiem que més proper que llunyà, sigui possible escoltar Ràdio Sarrià en directe i, també, sigui possible descarregar els podcasts dels programes emesos.

Per molts anys Ràdio Sarrià!. Enhorabona pels 25 anys i felicitats a totes les persones que l'han fet possible. I de cares al futur, als propers 25 i els que seguiran, força, energia i, sobretot, pressupost!.
-----------------------------

pd1: sobre Ràdio Sarrià també he escrit:
A propòsit dels 25 anys de Ràdio Sarrià (87.6). Publicat el dijous 3 d'abril de 2008.
De la ràdio de galena a Ràdio Sarrià. Exposició. Publicat el dijous 15 de maig de 2008.
CEIP Montserrat + Ràdio Sarrià = bona sintonia. Publicat el dijous 19 de juny de 2008.

pd2: perquè no he esperat a dijous per escriure aquest article?.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada