dimarts, 6 d’octubre del 2009

Desmentiment del PSC sobre la composició del consell de redacció del Parlem de Sarrià



Després de les declaracions del tinent d'alcalde de cultura sobre la composició de la revista Parlem de Sarrià, des del PSC de Sarrià de Ter hem fet aquest comunicat:

El PSC desmenteix les afirmacions del regidor de cultura quan diu que assegura que el 90% del consell de redacció de la revista Parlem de Sarrià és socialista

Des del PSC de Sarrià de Ter fem aquest comunicat per deixar clar que en cap cas i circumstància ni el partit ni el grup municipal formen part del consell de redacció de la revista Parlem de Sarrià.
El PSC de Sarrià de Ter desmenteix les afirmacions que el tinent d’alcalde de cultura ha fet recentment a Ràdio Sarrià afirmant que "el 90% dels membres del consell de redacció de la revista cultural i d’informació local, Parlem de Sarrià, són del partit socialista".

Per Roger Casero, regidor i portaveu del grup municipal del PSC a l’ajuntament de Sarrià de Ter, “l’afirmació del regidor de cultura és totalment gratuïta i falsa i només cal llegir la composició del consell de redacció per veure que s’equivoca”.

El PSC de Sarrià de Ter sí reconeix que dos dels actuals càrrecs electes del grup municipal socialista a l'ajuntament de Sarrià de Ter formen part del consell de redacció, Assumpció Vila i Roger Casero, però en cap cas hi són en representació del PSC, sinó a títol personal, i ambdós ja formaven part del consell de redacció de la revista molt abans d’iniciar la seva activitat a la política local. D’altra banda també en formen part un ex-regidor i un militant del PSC. Dels 11 integrants actuals del consell de redacció com a màxim a 4 se’ls podria vincular amb el partit socialista, però ni així representen el 90%.

El PSC de Sarrià de Ter lamenta aquestes declaracions, doncs tal i com afirma Roger Casero "el regidor de cultura, volent desgastar el PSC de Sarrià de Ter, amb aquestes afirmacions dispara contra la diana equivocada i fa mal a la revista Parlem de Sarrià i a l’entitat que l’edita, GERDS de Ter, una revista i una entitat que sempre han estat políticament neutrals i que han mantingut sempre la seva independència”.

--------------------------------------

pd: també et pot interessar En defensa del Parlem de Sarrià. S'han equivocat de diana!, del diumenge 4 d'octubre de 2009

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada