divendres, 22 de maig del 2009

Jo votaré Maria Badia



Jo votaré, a les properes eleccions al Parlament Europeu del 7 de juny, a Maria Badia, candidata del PSC a aquestes eleccions. Sé que és el què s'espera de mi en tant que socialista, però ho faré a consciència, no per inèrcia.



Aquesta mitjanit s'ha iniciat la campanya electoral i durant aquests propers 15 dies ens familiaritzerem, pel que fa al PSC, amb aquestes imatges i missatges. I el PSC el què voldrà transmetre aquests propers dies és que a Europa ens hi juguem molt; malgrat Europa i les seves institucions ens semblin llunyanes, els seus efectes, l'efecte de la seva política i pr tant de les seves decisions, ens afecten en el nostre dia a dia.

També es parlarà molt del PP i sobretot del què representa, la dreta europea. El Parlament europeu pot tenir una majoria conservadora o una majoria progressista. Naturalment la carta de colors dels partits europeus és més col·lorida, més diversa, però al cap i a la fi és una qüestió de dretes o esquerres. I aquí (a Catalunya, també naturalment a Espanya), qui simbolitza la dreta és el Partit Popular. En aquestes eleccions el principal contrincant és el PP...






I a la dreta, malgrat sabem com és i què fa, a vegades cal posar-li cares, i quests són un repòquer del conservadorisme europeu i mundial. I rere els rostres, hi ha opinions, més o menys velades, que d'una manera més o menys encertada (segons els gustos) també convé identificar, com ho fa aquest vídeo del PSOE.


Tercer video del PSOE para la campaña europea




Maria Badia fa dies que manté una intsensa activitat de precampanya, que a partir d'avui s'intensificarà amb la campanya; amb molta activitat al carrer, amb els sectors, en actes electorals, però també a la xarxa, també en format vídeo, com aquest fent referència a l'inici de la campanya.

Vídeo-Diari de campanya


La campanya electoral de les eleccions al Parlament europeu del PSC mantindrà els formats tradicionals, però també seguirà i ampliarà la seva presència a internet:

Web de campanya: socialisteseuropeus.cat, que conté

. informació de la candidata (biografia personal i explicació de la seva activitat al Parlament Europeu) a més de la candidatura completa.

. documents i propostes a Programa.

. notícies i events de campanya a Actualitat.


. vídeos i fotografies a Multimèdia.

Bloc de la candidata Maria Badia: mariabadia.cat i el seu perfil personal al Facebook.

Espai de ciberactivistes amb:

. weblog Activa't per Europa (oberta a l'octubre del 2008 pel debat ciutadà sobre temes escollits per la gent participant, sobre la construcció d’una Europa Social, i que ara continua com a plataforma per a ciberactivistes amb material multimèdia, vincles amb xarxes socials, temes a debatre....)
. grup de Facebook "Jo dono suport a Maria Badia"
. Twitter

No us demanaré pas, encara que podria fer-ho, que vosaltres també voteu a Maria Badia a les eleccions europees, però sí que us recomano que feu el tafaner per aquest entorn 2.0, tant si teniu clar què votareu com si teniu clar què no votareu, si no teniu clar què votareu o si teniu clar que no votareu...

--------------------------------

pd: sobre Maria Badia també he escrit
Ocasional trobada amb Maria Badia a Brussel·les, publicat el dilluns 6 d'abril de 2009.
"El que queda del dia" de Maria Badia, publicat el dilluns 13 d'abril de 2009.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada