dimecres, 27 d’agost del 2008

La Festa Major de Cantallops

Fa anys que la Festa Major de Cantallops es celebra a finals d'agost, generalment el penúltim cap de setmana d'agost. El nou govern municipal ha fet, aquest estiu, una consulta popular, a proposta de la regidoria de Cultura, per proposar un canvi de dates de la Festa Major, recuperant, com diu el regidor de Cultura, Miquel Serrano, “la seva data històrica i tradicional, la primera setmana d'agost, per la qual cosa la festa serà (referint-se a la de l'any vinent) els dies 31 de juliol i 1 i 2 d'agost de 2009”.

Convidats a respondre tots els cantallobencs i cantallobenques majors de 18 anys, van respondre afirmativament al canvi 48 persones, 8 van mostrar-s'hi en contra i hi va haver 2 vots nuls. La proposta del nou govern, doncs, va ser àmpliament recolzada, de manera que les properes festes majors, almenys les properes tres, es faran entre finals de juliol i principis d'agost, bé coincidint, bé aproximant-se al dia 3 d'agost, dia de la Invenció de Sant Esteve, patró de Cantallops.

------------------------------

pd1: una de les novetats d'enguany han estat els gots reciclables, on hi surt dibuixat, naturalment, un llop...



pd2: una de les activitats més divertides, per grans i petits, de la Festa Major (la d'enguany i les anteriors) és la “xeringada”. Dotats amb la corresponent xeringa, galledes i cubells d'aigua tintada de diversos colors serveixen per carregar les tintes, per descarregar-les en una mena de refrescant i inofensiva guerra de xeringues...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada